Äpple

Vi har testat mild apple och det blev verkligen en ny favorit hos barnen. "Mamma skriv att den var bäst i vårt test!" var kommentaren när paketen tog slut. Den blir antagligen en ny favorit på vårt frukostbord istället för den äpple juice de fått tidigare.

Bifido Mild Mango-Passionsfrukt

Valde att testa Mild Mango/Passionsfrukt.
Tycker att den smakar naturligt gott. Lagom fruktsmak och det är lite fruktkött i.
Passionsfrukten kändes dock inte alls utan det var mest apelsinsmak som var framträdande.
Faktiskt lite för mycket apelsin och för lite av dem andra frukterna.
Gillar dock att det är lagom fruktsmak alltså inte koncentrerad fruktsmak som det kan vara i andra drycker.
Tänkte tillägga att jag köper Bifido blåbär ganska ofta och den är också god. Precis som i Mango/Passionsfrukt lagom blåbärssmak.
Kommer köpa flera gånger. Känns som bra frukost juice.
 

Mild Apple

1. Hur smakar BIFIDO-juicen och vad tycker du om konsistensen?

Jag gillade inte smaken särskilt mycket, inte så frisk och lätt som jag hoppats på..


2. Vad tycker du om förpackningen?

Förpackningen ser bra ut, tilltalande.


3. Hur står sig BIFIDO mot andra probiotiska fruktdrycker/juicer du har provat?

Jag gillar nog proviva bättre än denna.


4. Skulle du rekommendera denna produkt till andra? Varför/varför inte?

Jag skulle inte rekommendera bifido äpple, kanske en annan smak men inte denna. det var ingen smak som tilltalade mig, påminde lite om äppelmust, vilket jag inte tycker om.

Mild mango

Provade mild mango/passionsfrukt. God konsistens, med fruktlöst. God smak men lite för söt trots avsaknaden av tillsatt socker. Sticker inte ut. Kan köpa igen, men kan också köpa annat märke.

Mild mango

Provade mild mango/passionsfrukt. God konsistens, med fruktlöst. God smak men lite för söt trots avsaknaden av tillsatt socker. Sticker inte ut. Kan köpa igen, men kan också köpa annat märke.

Testat och klart

I affären valde jag att testa Bifido Mango/Passion. Förpackningen är färgglad och tilltalande. Smaken är fruktig och god men kanske lite "mesig". Det känns äkta med fruktkött i. Jag rekommenderar gärna  produkten till andra men tycker inte den sticker ut särskilt mycket jämfört med liknande produkter. Kan lika gärna dricka Proviva.

Sluttestat

Nu har jag testat klart Bifido mild orange. Jag tyckte att den var god. Lagom mycket smak av apelsin och trevligt med lite fruktkött i. Skönt att inte "bakteriesmaken" slog igenom. Jag brukar dricka Proviva, men jag kommer att köpa Bifido fler gånger, tänkte även ta och prova de andra smakerna och se hur de är.

God juice.

Nu har jag äntligen löst in kupongen. Jag tänkte prova den med mango/passionsfrukt men den hade dom inte så det fick bli apelsin istället. Juicen är jättegod. Jag tycker också om att det är fruktkött i den. Jag ska absolut köpa den med mango/passionsfrukt också (butiken beställde hem den när jag frågade efter den)

Bifido

EN verkligt god juice! Härliga smaker!

Jag uppskattade de ovanliga smakerna och att det var mycket fruktsmak!

Kan verkligen tänka mig att fortsätta denna goda vana!

God Morgon BIFIDO mild blueberry

 

Jag har provat mild blueberry med mina vänner och alla blev besviken. Tror att de andra smakerna är mycket godare, denna känns som en kopia av drycken proviva. Tror att BIFIDO står sig bra mot de andra konkurrenetrna men INTE blåbärssmaken då är konkurrenternas mycket godare!

Konsistenten känns ok, dock förväntar man att juicen ska vara vara som "vanligt" och inte av det tjockare slaget.

Förpackningen är snygg.

Skulle inte rekommendera denna smak men juicen generellt skulle jag rekomendera. 

Bifido, nä inte för oss.

För att göra en jämförelse med den probiotiska dryck vi dricker varje morgon valde jag smaken mango/passionsfrukt, vilken besvikelse, fast annat var förstås inte att vänta med 49% apelsin och 41% päron. Apelsinsmaken var alldeles för utmärkande att jag inte kan förstå hur man kan komma på tanken att kalla drycken mild mango/passionsfrukt.

Konsistensen var blaskig trots att den blev ordentligt omskakad före öppnandet, att drycken innehåller fruktkött hjälper inte upp den på något vis.

Förpackningen känns fräsch och tilltalande.

I jämförelse med Proviva som vi dricker idag faller Bifido platt i alla avseenden och är med andra ord inget jag rekommenderar till andra.

 

Mango/Apelsin

Mycket nöjd och det är en produkt jag absolut kommer att köpa igen. Konsistensen var bra och jag tyckte främst om att det fortfarande fanns köttbitar i juicen. Förpackningen tilltalade mig absolut, glada färger. BIFIDO's konstistens var helt klart bättre än Proviva och jag som älskar mango och apelsin var nöjd med smaken. Jag skulle absolut rekommendera den till andra personer.

Godmorgon bifido orange

Jag är nöjd med denna dryck! Den smakar mer naturlig än liknande produkter. Konsistensen kändes dock ganska konstgjord. Lite mycket fruktkött enligt mina båda barn. Jag kan tänka mig att prova fler av smakerna i framtiden.

 

Testat

1. God- inte för söt och bra konsistens.
2. OK, skiljer sig väldigt lite från vanliga GM.
3. Bättre än Proviva.
4. Kanske, god men dyrare än vanliga GM.