Mango Passionsfrukt

Sent omsider lyckades jag faktiskt hitta rätt juice i affären. Jag har letat i de flesta större mataffärer här i Södertälje och fått med mig fel sort ett flertal gånger innan jag hittade rätt. Förpackningarna är väldigt lika varandra, så det gäller att vara uppmärksam och sorterna är många. Jag gissar att en av anledningarna till att många butiker inte hade Bifido inne beror just på att God morgon redan finns i så många sorter.

Valet föll på mango/passion. När vi köper juice så blir det i princip alltid apelsin som känns vant och tryggt, så nu när vi ändå skulle prova något nytt så kändes det rätt att ta en annan smak också. Juicen är söt, men inte sliskig och har en tydlig smak av mango. Passionsfrukten kände jag inte av alls, men så är jag förkyld också och då är ju inte smaksinnet det bästa heller.

Sammanfattningsvis så tyckte jag att juicen var god, men det var inte särskilt kul att behöva åka runt och leta efter den i så många olika butiker. 

Bifido äpple

Vi gillade att juicen var lie grumlig och verligen luktade äpple, men jag tyckte att juicen kändes lite blaskig. Barnen frågade om jag hade hällt vatten i den. Annars smakade den bra av äpple och inte sådär konstgjort som äppeljiucer ofta annars gör.

Äpple

Vi provade äpple och vi tyckte att den såg lite grumlig ut och att den smakade lite för mycket äpplemos.

Förpackningen var lätt att hitta och ganska snygg.

Vi kommer inte att köpa den igen.

Mango-passionsfrukt valde vi

BIFIDO-juicen smakar gott, inte lika starkt som t.ex. apelsinjuice. Bra konsistens med fruktköttet. Behöver skakas om ordentligt dock så smakerna och fruktköttet fördelar sig jämnt.

Förpackningen smälter in väl med andra juiceförpackningar vilket är ett minus om man vill att juicen ska sticka ut!

Jag har provat Proviva tidigare och jämfört med dessa så är BIFIDO mer som juice i konsistensen.

Jag skulle rekommendera produkten till andra för att den är god och det är ett enkelt sätt att få sig bra bakterier! Vi har köpt fler BIFIDO-juice själva av just den anledningen.

Test av Bifido Mango-passionsfrukt

1. Jag gillar smaken och konsistensen. Gärna mer mangosmak om man får önska. Gott med fruktkött.
2. Snygg och praktisk förpackning. Skruvkort klart plus!
3. Inte så bevandrad bland konkurrenterna. Har smakat någon ProViva tidigare och då tycker jag nog denna var godare. Smakade mer vanlig juice.
4. Den rekommenderas.

Bifido

Hej Jag har provat äpple Bifido . Smaken var åt äpplemust hållet och den var god . Den är ofiltrerad "vit" som känns bättre än filtrerad bärnsten färgad Den är inte tjock i konsistensen och är som en vanlig äpple juice, att den innehåller Bifido bakterier känns bra för magen och är nyttig

God morgon Bifido - Äpple

Förpackningen var bra, tycker att alla ska ha skruvkork. Konsistensen var som äppelmust som man själv gjort, lite grumlig. Tycker att den borde vara klar  istället för grumlig. Smaken var ett minus, trodde det skulle vara stark äppelsmak men den var ganska mild. Ett plus för att det inte var fruktkött, eller mycket lite för jag kände ingenting. Jag kan inte säga att den hjälp magen, jag har tidigare provat Proviva och den har hjälpt men då har jag tagit den regelbundet en längre period. Att testa Bifido under en veckas tid var nog lite för kort. Skulle rekommendera den till andra för att det är en god juice med bra egenskaper, även om jag inte själv kan intyga att den verkligen hjälper på den korta testperioden. 

Bifido mild äpple!

När jag hällde upp första glaset så blev jag uppmärksam på att den var så grumlig och att konsistensen var tjockare än vanlig juice.

Smaken är mild och ganska söt, inte så syrlig som juicer brukar vara. Den påminner om juicen som finns i konservburkar med päron. 

Godmorgon Bifido

Jag testade Bifido med äppelsmak. Jag tyckte smaken var jättebra eftersom den var mildare och kändes med "naturlig" än vanlig äppeljuice. Jag har tidigare använt proviva men tyckte att bifido var bättre eftersom påminner med om juice. Jag kan rekommendera Bifido både till den som vill ha en gof probiotisk juice och för den som bara vill ha ett ildare alternativ till vanlig juice.

Bifido mild orange

En helt ok juice. Jag tycker dock att god morgons vanliga apelsin juice är godare. Bifodo har ju dock fördelen med att ha bra bakteriekultur i juicen. Juicen rekomenderas till er som inte vll ha för kraftig apelsin smak.

/Göran 

mild orange samt mild mango-passion

1. Hur smakar BIFIDO-juicen och vad tycker du om konsistensen?

Till en början ser det ut som vanlig juice, med fin färg och fruktkött. Apelsindrycken smakar distinkt av apelsin. Smaken är ganska frisk och något syrlig, men med en tydlig något fadd eftersmak som jag alltid upplever apelsinjuice av koncentrat. 

Mango-passionen tyckte jag inte alls om då den tyvärr som nästan alla blandjuicer innehåller banan och den smaken tar över alldeles för mkt. Utan banan i hade den kunnat bli toppen.


2. Vad tycker du om förpackningen?

Förpackningen är utmärkt. Det borde finnnas skruvkork på alla tetror.


3. Hur står sig BIFIDO mot andra probiotiska fruktdrycker/juicer du har provat?

Konsistensen är ju verkligen som juice vilket jag gillar, men jag förväntar mig en renare mer naturlig smak av juice som t.ex, Brämhults. I förhållande till Proviva har den ju en tunnare konsistens, men som probiotisk dryck betraktat så föredrar jag smaken från Proviva. 


4. Skulle du rekommendera denna produkt till andra? Varför/varför inte?

Jag skulle inte rekommendera produkten då apelsinsmaken inte är nypressad och fräsch och mango-passionen smakar mer nbanan än något annat.

Bifido mild orange

Äntligen hittat den !!! O den fall familjen i smaken mild god o lagom med fruktkött Funka även fast man åt en ägg o kaviar macka som annars bruka bli konstig smak Så det blir nog fler gånger !!!! : ))

Mums med Bifidojuice

1 Jag testade Mango passion aspelisn och den smakade som apelsinjuice med lite inslag av mango, god smak och det var gott med fruktkött, lagom mkycket.
2. Förpackningen är snygg påminner om Godmorgon, bra att det står tydligt att det är no added sugar
3. Påminner om Proviva, men tunnare i smaken, beror på vilket humör jag är på och vad jag vill ha (tjock eller tunn konistens) Jag är sugen på att smaka Bifidos blåbär :-)
4. Jag kan varmt rekommendera denna juice om man vill tänka på magens bakterier och ändå vill ha juice.

Test av Bifido Mango Passionsfrukt

1. Smak och konsistens helt OK. Smakar mest som en vanlig apelsinjuice, mangon märks inte så mycket. Lagom mycket fruktkött.

2. Snygg och praktisk förpackning, bra med skruvkork, man kan tillsluta ordentligt, så håller sig drycken länge utan att få  "kylskåpssmak"

3."Tunnare" än ProViva, och det tycker jag är bra.

4. Rekommenderar den gärna till andra, den var god.

God Juice

1. Hur smakar BIFIDO-juicen och vad tycker du om konsistensen?
Jag gillade smaken riktigt bra och det bästa är den lilla mängden fruktköttet. Det får smaken att vara längre.

2. Vad tycker du om förpackningen? 
Förpackningen är snygg och slitren. Jag tycker om skruvkorken. 

3. Hur står sig BIFIDO mot andra probiotiska fruktdrycker/juicer du har provat?
Tur eller otur kanske men under testperioden hade jag en släng av magkatarr och då kändes inte som att Bifido gjorde det bättre. Men jag vet också att inga av de andra probiotiska fruktdrycker/juicer hjälper då iheller.

4. Skulle du rekommendera denna produkt till andra? Varför/varför inte?
Ja, som en god fruktjuice. När det gäller för de probiotiska egenskaperna får man prova sig fram. Det är så individuellt. 

Mild mango/passionfruit

1. Hur smakar BIFIDO-juicen och vad tycker du om konsistensen?

Okej syrlig smak, har dock lite konstig bismak efter ett tag.


2. Vad tycker du om förpackningen?

Ser snygg ut.


3. Hur står sig BIFIDO mot andra probiotiska fruktdrycker/juicer du har provat?

Helt okej, skulle dock tycka att proviva är bättre. men denna är mer likt riktig juice.


4. Skulle du rekommendera denna produkt till andra? Varför/varför inte?

Jo om man vill ha ett alternativ till t.ex. proviva

BIFIDO mild orange

Jag tycker om smaken -  mild och frisk.Ingen bismak från bacteria culture. Fin konsistens med fruktkött och vacker färg.
Förpackningen ser tilltalande ut.
Jag gillar denna produkt bättre än Proviva, som jag tycker har en bismak från bacteria culture
Jag kan rekommendera BIFIDO mild orange som en bra start på dagen. Jag kommer att prova de tre andra smakerna också.
 

mild äpple

Testade mild äpple. Helt ok smak med förhoppningsvis nyttigt innehåll. Trodde koncistensen skulle vara som Proviva, men den var mer som vanlig juice.

Istället för att dricka vanlig juice så är den här ett alternativ.

Bifido mild Äpple

Jag testade Bifido Mild Äpple och är mycket nöjd.
Den ersätter inte en god "vanlig" äppeljuice men den är en mycket god juice med bakteriekultur. Jag skulle definitivt köpa denna när jag har behov av att stärka magen.