Mango- passion

Provade mango-passion och gillade den milda smaken. Dock tyckte jag att det var på tok för mycket fruktkött i, kändes ibland som att man nästan behövde tugga juicen...

Gott!

God, mild, smakrik,  omtyckt av både barn och vuxna, den kommer att bli inköpt flera  gånger och vi vill gärna testa de andra smakerna.

Bra smak med önskar mer mango

Testade mango och apelsin

Smakade bra. Märkte inte att det var bifilus i som man ofta gör i t ex proviva. Bra att det inte var tillsatt socker men smakade lite surt för att vara mango i. Skulle varit gott med lite mer mangosmak!

 

 

Mango Passion

En mycket god juice med mycket smak. Tycker framför allt om eftersmaken av mango. Konsistensen är lättare än jag väntat mig. Trodde den skulle vara kompaktare, mer lik proviva, men blev positivt överraskad. Tycker många juicer med mango känns tjocka och tunga. Denna höll sig frisk trots mangosmaken. Mycket gott med fruktkött i drycken.

Har inte mycket att säga om förpackningen direkt. Ser ut som ett juicepaket. Lite rörigt och lite för mycket på förpackningen, men snyggt med kontrasten Svart - Gul/blå/etc.

Rekommenderar den varmt till alla som vill ha en "nyttig" frukost.

Bifido äpple

Verkligen en tydlig äppelsmak trots att den är väldigt mild och känns bra för magen. Barnen tyckte om den jättemycket och det kändes bra att ge dom det eftersom den är sockerfri. Jag tyckte den var lättdrucken och fin i konsistensen. Förpackningen ser fräch ut och det är bra med skruvkork. Ska definitivt prova de andra smakerna också. 

Bifido Äpple!

Tillägg till mitt tidigare inlägg.

Då jag inte gärna äter socker så blev jag extra glad att denna dryck inte har något som helst tilsatt socker. Bara det var skäl nog för mig att bli glad och nyfiken bara jag såg förpackningen =)

Rekommenderar varmt denna dryck till vänner.
 

God Morgon Bifido Äpple

I våran familj provsmakade vi bifido äpple.
Personligen tyckte jag att det var den godaste äppeldryck jag provat. Mild, rund smak och lite som äppelmos =).

Båda barnen (8,11 år gamla) blev oxå förtjusta i den. Frågade de vad de skulle vilja ge den för betyg av en skala på 10. Båda svarade en tia!

Förpackningen såg även den väldigt bra ut och plussar i kanten för skruvkorken.

Kommer helt säkert köpa den flera gånger.

God Morgon Bifido Äpple

Mums, den var mild och god och rund och go i smaken, precis som jag vill ha den.

Ska snart prova även apelsin, jag annars brukar undvika som smak, då den är för stark för min mage men har förhoppning om att även den kan vara mild och "snäll" mot magen.

Rekommenderar då smakens helhet var mycket god och dessutom mild.

God Morgon Bifido Mild Orange

Provade God morgon Bifido Mild Orange.

1. Tycker att juicen smakade gott, lagom stark smak. Bra konsistens.

2. Förpackningen var snygg, o bra med skruvkorken.

3. Aldrig testat några andra probiotiska juicer tidigare.

4. Skulle rekommendera juicen till andra med tanka på att den smakade gott. Tycker att apelsinjuicer annars kan vara väldigt starka.

 

Väldigt nöjd med juicen. Kommer att köpa den fler gånger i framtiden.

Bifido

Jag provade smaken mild orange eftersom jag tycker bäst om apelsinsmak. Smaken var god och konsistensen var bra. Lagom med fruktkött och frisk naturlig smak. Bra förpackning med skruvkork. Kan inte jämföra med några andra liknande drycker eftersom det inte är något jag vanligtvis köper. Priset för högt enlig min mening. Kan rekommendera denna eftersom den var god.

God Morgon Bifido

Valde att teta mild mango/passionsfrukt. Smaken tyckte jag var jättegod, fruktig o frisk,  och det var lagom med fruktkött.j. Familjen tyckte också om denna. Förpackningen var behändig, lätt att hälla ur, och det var bra med skruvkork. Tycker nog att denna juice är bättre än andra liknande juicer. Nackdelen är att priset är lite för högt för min smak men jag kan varmt rekommendera andra att köpa denna juice.

 

MVH

Agneta/nöjd testpilot

Hittade ej produkten

Jag gick till mitt vanliga Ica Kvantum för att välja juicen med mango i. När jag kom till kassan gick dock ej streckkkoden in då det inte var den rätta förpackningen. Jag skriver det här inlägget för att tala om att BIFIDO juicen liknar den vanliga juicen för mycket. 

Mild äpple och och mild mango/passionsfrukt

Då jag har velat smaka mer än en smak har jag väntat lite med detta inlägg. Jag tänkte börja med att säga att jag tyckte bägge två var goda och mild äpple är det alternativ jag kommer att välja då jag vill ha en äppeldryck. Äppeldrycken hade en ren smak av milt grönt äpple dock så hade eftersmaken toner av röda När jag står i butiken och väljer dryck så använder jag mig av tre kriterier.

  1. Smakkombination
  2. Hållbarhet
  3. Design

1. Smakkombinationerna är simpla men väl utvalda, jag tycker det är intressant att man har valt att göra milda drycker speciellt intressant för mig då jag föredrar lite mildare juice. 

2. Hållbarheten är väldigt viktig för juice då jag bor ensam och dricker max 2 glas om dagen, därför är t.ex. färskpressad apelsinjuice ett dåligt alternativ då den brukar bli sämre efter ett par dagar. Här måste jag säga att smaken för de bägge smakerna var densamma första dagen till fjärde dagen då jag drack upp den sista juicen. Detta är något som är väldigt viktigt för mig och då många andra juicer smakar sämre efter de varit öppna. Detta gör att denna juicen är ett väldigt bra alternativ för mig.

3. Designen på paketen är det som får din juice att sticka ut ur mängden. Detta är viktigt speciellt när man känner för att pröva på något nytt. Det första jag tänkte var att jag verkligen ogillar att det står mycket på engelska på ett SVENSKT juicepaket. Detta får mig att känna att man inte använder sig av svenska produkter in den utsträckning det är möjligt utan väljer t.ex. blåbär och äpplen från plantage utomlands. Detta behöver inte nödvändigtvis vara sämre smakmässig men för mig är detta något som är viktigt, att välja av de som produkter som använder sig av lokalproducerade råvaror. I övrigt tycker jag att förpackningens design var bra och tilltalade mig. 

Mango Passionsfrukt

Vi har testat smaken Mango Passionsfrukt.

Jag gillar smaken väldigt mycket och även konsistensen. Tycker om att den inte var vattnig/blaskig.

Min 2-åring drack den glatt till frukost och bad om mer flera gånger!

Denna kommer vi att köpa igen!

Test av Bifido Apelsin

Bifido Apelsin har en frisk smak och passar bra till frukostmackorna. Förpackningen syns bra och jag gillar designen. Förstår det pratiska med en skruvkork i plast men skulle för miljöns skull se att den togs bort.

Som frukostjuice- bra. Men i jämförelse med andra probiotiska drycker,pro viva, tycker jag dessa är bättre än Bifido som dryck i stort. De med blådär och nypon är krämigare och mer mättande. De med fruktsmak är tunnare och mer läskande. Men jag skulle inte välja dem till frukosten, utan då ta en dryck som Bifido Apelsin. 

 

 


 

Mango Passionsfrukt

Jag gillade mango-passionsfrukt. Tyckte att den var mild men ändå smakrik. Förpackningen var helt ok, föredrar dock utan plastkork. Bifido är lika bra som andra probiotiska drycker. Jag skulle rekommendera denna drycken för smakens skull.

Mango passionsfrukt

1. Juicen smakar alldeles för lite mango passionsfrukt för att leva upp till namnet. Den är lite väl söt för min smak. Bra mängd fruktkött och god konsistens, mellanting av juice och smoothie. 2. Bra förpackning, står bra i kylskåpet/kan läggas ned även om den är öppnad. Tar inte mycket plats. Ev lite tråkig färgsättning. 3. Har testat andra probiotiska drycker, vilka för tillfället faller mig mer i smaken. 4. Jag tycker inte att mango passionsfrukt var någon höjdare, och kommer inte rekommendera denna.

Godmorgon bifido mild orange

Hej! Här hemma har vi testat mild orange från godmorgon. Här var det endast jag som drack då jag är den enda som dricker juice med fruktkött. Tyckte den var alldeles för söt! Tycker om när det är lite surare. Annars var det en helt okej juice, men blir inte första valet här hemma.

Äppeljuice och mango/passion

Har nu testat två juicer, helst ville jag testa mango/passion men den var tyvärr helt slut i de affärer jag kollat så den köpte jag veckan därpå. 
Om jag ska vara ärlig så föll äppeljuicen mig inte helt i smaken, konsistensen var bra färgen var dock grumlig och såg inte lockande ut. Helt ok smak, smakade äpple och lagom söt men brukar föredra andra juice smaker än äpple vilket är förmodligen också varför jag tyckte juicen vara bara ok. Designen på förpackningen är helt ok, liknar många andra juicer. I just det här fallet så föredrar jag nog andra probiotiska juicer, men endast pga av smaken. Jag köpte även Mango/passion veckan efter att jag provat äpple och den föll mig mycket mer i smaken - den var verkligen supergod. Perfekt konsistens och väldigt god smak, en ny favorit! Den här är i samma klass som andra bra probiotiska drycker. Så summa summarum så skulle jag rekommendera mango/passion till alla, men äpple endast till de som verkligen gillar äppeljuice.