God juice

Har prövat äppelsmaken och den var mycket god. Bra konsistens. Föredrar proviva men rekomenderar denna ändå

Bifido mild orange

Den här juice föll mig i smaken. Om den är kall är den ännu godare. Fruktig och frisk. Smakar som man pressat en färsk söt apelsin. Förpackningen är tyvärr som de flesta juiceförpacningar ej grepvänliga om man har ont i sina händer. 

Provat Mango/Passion

Jag tyckte att konsistensen på juicen var bra med lagom mycket fruktkött. Smaken var dock något för kraftig för min smak men hellre det än att det smakar konstgjort och blaskigt. Förpackningen var bra med skruvkork i plast. Priset ligger kanske lite för högt för att jag ska köpa den flera gånger i veckan.

Mycket besviken

Tyvärr får jag säga att jag är mycket besviken.

Jag hade höga förväntningar på Bifido men tycker både Apelsin och Mango/Passion smakar "stabbigt" och inte alls speciellt gott.

God Morgon Bifido Äpple

Jag har testat flera smaker men fastnat för äppelsmaken. Av förpakningen kunde det gärna framgå tydligare att det är en probiotisk dryck. Tycker inte det är så tydligt idag om det är det du söker. 

Jag testade äpple då det jag är rätt kräsen när det kommer till juicer och då äppeljuicer i synnerhet. Gillar det naturliga utseendet av en riktig juice. Smaken är stark och tydlig men kunde gärna vara få vara mildare. Upplever smaken väldigt  skarp och mina barn tyckte den var god men stark. Jag har köpt den igen och kommer säkert göra det igen tillsammans med de andra smakerna. Skulle uppskatta mindre sötade drycker då det är ett av syftena med att köpa juice av detta slag; hälsoeffekten.

God Morgon - Bifido

Jag skulle ha provat God Morgon - Bifido men där jag bor finns inte alla affärer med just den här juicen.

Någon gång förut har jag provat apelsin men tror även jag provade äpple men då jag druckit många olika juicer så kommer jag tyvärr inte ihåg vad dom smakar.

Godmorgon Bifido juice - Äpple

Jag blev lite överaskad när jag hällde upp jouicen i glaset. Det såg ut som grumligt vatten eller något, men när jag smakade det så var det hur gott som helst. Det smakar verkligen äpple och det känns fräscht att dricka det på morgonen man känner sig nyttig när man dricker denna om man jämför med andra jouicer. Jag tycker verkligen det är bra med skruvkork för då håller den sig fortfarande fräch efter några dagar.

Jag kommer att rekomendera denna och jag kan inte vänta tills jag köper resterande smaker

God morgon Bifido

Jag provade smaken mango/passionsfrukt, och jag tycker att smaken är jättegod! Konsistensen är bra, smakar mycket mango och smakar dessutom naturligt, inte syntetiskt, vilket är ett stort plus. Jag upplever den mer "juiceaktig" än exempelvis Provida, så jag skulle lätt kunna ersätta min frukostjuice med denna. Rekommenderas!

Utvärdering av God Morgon BIFIDO, mild mango/passionfruit

Mina kommentarer och åsikter om produkten:
Produkten var lätt att hitta i butiken när jag skulle hämta den, dessutom fanns alla sorter hemma. Det är bra när det en juice med probiotiska bakterier, den känns mer "nyttigare". Jag måste dock slå ner lite på att juicen smakar för mycket apelsin, det är inte så mycket smak av mango och passion. Det är en mycket lätt ton av mango och passion. Smaken för övrigt är det inga större fel på och konsistensen är bra, det fanns en del fruktkött i juicen, vilket är positivt. Det är bra att den inte är alltför söt, jag gillar inte för söta juicer. En tanke slog mig om varför juicen kanske smakar mer apelsin, kan det vara för att den inte ska bli alltför söt? För övrigt är det väl direkt inte någon smaksensation och AHA-upplevelse när man dricker denna juice, den är likvärdig med andra juicer som finns ute på marknaden. Juicen är helt klart godkänd och den är god trots allt, så visst kan jag rekommendera den till andra.

 

Förpackningen är bra då det är skruvkork, däremot ur miljösynpunkt är det väl kanske inte lika bra. Men jag gillar när det är skruvkork.

 

Till min stora förvåning var däremot nyponsoppan bortplockad ur sortimentet. Det är riktigt, riktigt tråkigt, då det var min stora favorit av God Morgon BIFIDO. Jag vill ha tillbaka nyponsoppan, då det var den godaste nyponsoppan av alla märken som finns ute på marknaden. Dessutom var det nyponsoppan som jag alltid köpte av, då det var min stora favorit. Det var en produkt som ni hade som var en riktig smaksensation. Finns det någon möjlighet att den kommer att komma tillbaka?

 

Mitt betyg: 3 av 5

Testade mild mango och passionsfrukt

Tyckte att den smakade överraskande gott, konsistensens var riktigt bra som en vanlig juice. Trodde att den skulle vara tjockare. Förpackningen var bra, tycker om när det är skruvkork. Vill rekommendera den här för andra för jag tyckte faktiskt att min mage blev lite lugnare, jag tog ett glas efter frukosten på morgonen!

Godmorgon -Bifido juice Äpple

Jag har verkligen sett framemot att prova den här juicen som ska vara bra för magen då jag har svårt att dricka vanlig juice!     Jag valde äppeljuice det lockade mest men när jag hällde upp juicen såg det ut som diskvatten i glaset! Provsmakade iallafall och jag blev GLATT ÖVERRASKAD den var jättegod!!! Min dotter var däremot inte alls förtjust, det smakade surt sa hon.  Jag kommer iallafall att rekommendera Bifidojuice speciellt äpple som jag blev riktigt förtjust i och kommer även att köpa den igen.

 

Testat mild mango/passionsfrukt

Vi valde att smaka mango/passionsfrukt. Förpackningen med skruvkork är smidig och uppskattad. När vi hällde upp juicen luktade det mest av mango men smakade sen mer av passionsfrukt vilket kändes lite förvånande. Smaken var okej men att juicen var vattnig var en gemensam åsikt. Vi gillade att den innehåller fruktköttet för det ger en känsla av mer äkta juice. Sammanfattningsvis så kommer vi inte köpa den i framtiden utan dricker hellre annan juice och äter hälsofil för att få i sig de nyttiga bakterierna


 

Bifido Mild Mango/Passion

Juicen var god och jag gillade konsistensen med lagom mycket finfördelat fruktkött.
Trevlig förpackning och alltid ett plus med skruvkork.

Däremot gillar jag nog smaken på de Proviva-produkter jag har testat bättre men jag kan definitivt tänka mig att använda denna som ett alternativ.

Helt okej

Provade Bifido mango-passionsfrukt. Jag tyckte den var god. Dock tråkigt att smaken av passionsfrukt var svår att känna.  Lite för mycket smak av mango och apelsin.

Bifido mango-passion

Provade God Morgon Bifido Mango/Passion,blev lite besviken på smaken som var alltför mild,skulle gärna haft kraftigare smak av framförallt passionsfrukt.Jag tyckte att det var överdrivet mycket fruktkött i juicen.Som alltid är det bra med en förpackning som är lätt att hälla ur och som dessutom är återförslutningsbar.Kommer troligtvis inte att köpa produkten igen.

God men ingen fullpoängare

Provade mango-passionsfrukt. Både min man och jag tyckte den var god, naturlig mild smak. Lite för mycket mangosmak, passionsfrukten känns inte utan det är mer som mango och apelsin. Gillar inte mycket fruktkött men den här var helt okej i konsistensen. Jämfört med vanlig juice är den inte lika god men jag brukar inte dricka vanlig juice. Jämfört med Proviva shots smakar den helt okej men det känns onödigt att släpa hem så stora förpackningar som enliters. Älskar att det är skruvkork, har man ett litet kylskåp som jag är det jättebra att kunna lägga tetran ned även när man egentligen har öppnat den. Skulle rekommendera den med lite förbehåll  - beror på vad man är ute efter. Kommer själv inte att köpa den utan fortsätta med shotsen.